Tarieven

Het kennismakingsgesprek en het intakegesprek
Het kennismakingsgesprek/inventarisatiegesprek, (60 minuten) kost 98 euro. Het intakegesprek van 75 minuten kost 147 euro euro.

Een sessie relatietherapie
Een sessie relatietherapie van 75 minuten kost per paar 147 euro.

Een individueel gesprek
Mocht het nodig zijn op individuele basis zaken te bespreken, dan kan dit meestal in kortere individuele gesprekken van 45 minuten. Deze gesprekken kosten 98 euro.

De hierboven genoemde tarieven zijn inclusief btw. In de tarieven is rekening gehouden met administratieve handelingen van minimaal 15 minuten per gesprek. Dit staat los van het daadwerkelijk contact van 45 of 75 minuten.

Omdat ik lid ben van het Nederlands Verbond van Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen, wordt door de meeste ziektekostenverzekeraars een gedeelte van de kosten vergoed. Dit is afhankelijk van uw polisvoorwaarden en uw eventuele aanvullende polisvoorwaarden. Meer informatie over vergoedingen op grond van het NVPA-lidmaatschap kunt u opvragen bij uw zorgverzekeraar. Tevens kunt u de site van de NVPA hier raadplegen. Op deze site kunt u een volledig overzicht vinden van de verschillende ziektekostenverzekeraars en hun vergoedingen per polis.

Eventuele afzegging van afspraken dient minimaal 48 uur van tevoren te gebeuren. Houdt u er rekening mee dat bij niet tijdig annuleren/wijzigen van een afspraak, het volledige tarief in rekening kan worden gebracht.

Tevens zijn de volgende betalingsvoorwaarden van kracht.